Velkommen til
Sovestudio AS
https://sovestudio.mamutweb.com/

Skilandslaget hviler ut på Tempur. 

 

 

Fire grunner til at det Norske landslaget i langrenn valgte å sove på Tempur.

- Fire grunner til at forbildene på landslaget i langrenn valgte å sove på nettopp Tempur. Og hvorfor er dette viktig for deg?

Trykkavlastning: En unik egenskap Tempur har er at materialet fordeler vekten likt på hele madrassens overflate, slik at man ikke får trykk på kroppen. Dette gjør at man ligger mye roligere, fordi man ikke har behov for å snu seg for å få blodet til å strømme til alle deler av kroppen. Du vil få en dypere og mer sammenhengende nattesøvn, noe som er utrolig viktig for å fungere optimalt i hverdagen.

Bevegelsesabsorpsjon: Tempur-materialet absorberer bevegelse. Dette gjør at man ikke vil merke om partner beveger seg. Denne egenskapen er helt unik for Tempur materialet – bare kom innom din nærmeste Tempur-forhandler å prøv, så vil du merke forskjell fra andre senger. Du vil eksempelvis ikke merke om partner legger seg eller våkner til andre tider enn deg selv, da du fortsatt ligger helt i ro. Dette gir deg en mer stabil søvn.

Former og tilpasser seg: Materialet former og tilpasser seg etter eksakt din kroppsform. Du kan velge akkurat den fastheten du selv ønsker, om det er myk, medium eller fast. Materialet vil tilpasse seg til deg uansett. Madrassen vil gi deg støtte hvor du trenger det, og være myk og forme seg etter kroppen hvor du ønsker det. Den former seg uansett liggestilling. Du kan ligge slik du liker best, og vite at kroppen den får den støtten du trenger.

Varig kvalitet: Tempur kan garantere at sengene varer i minst ti år. Derfor er det 10 års full garanti, til og med på overmadrassen! Tempur er utviklet for å gi støtte, natt etter natt, år etter år. Garantien går på at madrassen ikke skal få groper eller ujevnheter i løpet av en 10 års periode.


Tempur kan du kjøpe som:

Puter - i vanlig utgaver og støtteputer for nakken.

Overmadrasser - i forskjellige utførelser. Myk - medium - fast.

Madrasser - i forskellige utførelser. Myk - medium - fast.

Senger -  i forskellige utførelser. Myk - medium - fast.

Diverse trykkavlastende produkter.


Kontakt oss når du ønsker veiledning i valg av produkt.

Sovestudio har kompetanse og erfaring. De fleste produktene kan du se og prøve i  vår utstilling.   

 
Nyheter
Mulighet for timeavtale.
Vedrørende koronavirus og smitte vil vi følge myndighetenes råd. Ønsker du likevel en mer privat veiledning, er du velkommen til å booke tid på morgen eller kveldstid. Kontakt oss på mobil 40 60 59 18.
Mer info
Siesta Trio stol hos Sovestudio
Vi er stolte av Norske designmøbler. Denne stolen er en klassiker som hører hjemme i alle hjem.
Mer info
DUX med suveren liggekomfort.
Axion19 regulerbar seng.
Mer info
Tempur nyhet høsten 2019.
Promise hodegavel med knapper i lys beige farge er en variant mange har etterspurt.
Mer info
Seng levert omgående.
Sovestudio har over 20 senger utstilt i butikken til enhver tid. Kontakt oss om det haster. Vi leverer samme kveld.
Mer info
DUX feirer 50 ÅR med BRUNO MATHSSON.
HAPPY BIRTHDAY KARIN JETSON PERNILLA.
Mer info
Skilandslaget hviler ut på Tempur.

Mer info
DUX Jetson Classic
Jetson er stolen for deg med sans for detaljer. Design Bruno Mathsson 1969. Pruduseres av DUX. Leveres i stoff og skinn i flere utgaver. Pris på forespørsel.
Mer info
Vaskbar Tempur pute
Den nye puten Tempur Easyclean får du nå hos Sovestudio. Besøk oss nå for å finne din riktige pute. Veil. pris kr 1495,-
Mer info
Sovestudio AS
Telefon: 40605918
http://https://sovestudio.mamutweb.com/
Om oss
Nettstedskart